Látogatottság 2007. október 1-től: 32857746        
területi adatbázisok térképes tudakozó profil adatbázisok

Vital TV
Vital TV - Cégtudor
SOPRON TV
Sopron TV - http://www.soprontv.hu/
Városi TV - Szeged
Szeged Városi TV - http://www.vtvszeged.hu/site/index.php
Keres-kínál
Keres-kínál reklámújság - http://www.press-print.hu/
Majsa Rádió
Majsa Rádió - Cégtudor
Rádió Antritt
Rádió Antritt - Cégtudor
Geotermikus fűtés
Geotermikus fűtés
     
  Kék Duna Wellness Hotel  
  Kék Duna Wellness Hotel  
Rukkel-tó WATERPARK
Rukkel-tó WATERPARK
parfumorigo.hu
parfumorigo.hu
HERRSTA
HERRSTA - Nyílászáró Szakkereskedés
Hírek, érdekességek a nagyvilágból.
Összes hír Belföld Külföld Gazdaság Sport Kultúra Időjárás Érdekességek
 Belföld - Nem mind magyar, ami rémlik

Paff, a bűvös sárkány sem magyar, Süsü, a sima sárkány sem magyar, sőt a Magyarország sem magyar. Honnan merít a hazai pop?
 

 Belföld - Draskovics fejét követelték a tüntetők

Békésen, egy óra alatt lezajlott a három-négyezer embert megmozgató szimpátiatüntetés Miskolcon, amelyet Pásztor Albert leváltott, majd visszahelyezett városi rendőrkapitány mellett tartottak. A tömeg érezhetően két részből állt, a színpad köré gyűlő, és szívesen skandáló jobbikos aktivistákból, illetve a nagyobb számban megjelenő civilekből, akik között néha egy-egy szónok radikálisabb mondata kisebb megütközést keltett.

 Belföld - Sokan kibújnának a szmogriadós korlátozás alól

Már az első szmogriadó idején több tucat szervezet és magánszemély kért mentességet a páros-páratlan rendszámú autók kitiltására vonatkozó korlátozás alól a főpolgármesteri hivatalnál. Egy friss közvélemény-kutatás szerint a budapestiek 88 százaléka egyetért a szmogriadóval, ám az érintettek fele nem tartotta be a szabályt, a szabálykövetők egyharmada pedig baleknak érzi magát.

 Belföld - Húszmilliárdos károkozással vádolják Kapolyit

Bencsik János, Tatabánya fideszes polgármestere szerint Kapolyi László cége, a System Consulting az MVM 23 milliárd forintos fejlesztési kölcsönét egy luxemburgi vállalkozáson keresztül megutaztatta, majd ebből fizetett 10 milliárd forintot az MVM-nek a Vértesi Erőmű megvásárlása céljából. Áramkereskedőknél 20 miliárd forint értékben kötött le teljesítményt a Vértesi Erőmű Kapolyi László ígéretére, ám az üzletember tavaly év végén visszalépett.

 Belföld - Duplán büntetik a magyar devizahitelest

Hiába a válságkezelés, a tény, hogy a jegybanki kamatcsökkentések és a bankmentő csomagok után a banközi hitelek kamata is visszatért a korábban megszokott szintekre, a most már újra forintgyengüléssel is sújtott devizahitelesek terhei egyre növekednek. A háttérben részben az áll, hogy a régióval, illetve Magyarországgal és az itteni bankokkal szemben az európai bankok még mindig bizalmatlanok, és bizony, banközi kamatcsökkenés ide vagy oda, az ide folyósított hitelek árát még mindig keményen megkérik. Többek között azért, mert félnek a forintgyengülés kockázataitól, és a forint pedig éppen gyengül is.

 Belföld - Vége a szmogriadónak

Demszky Gábor lefújta a szmogriadót és megköszönte a megértést. Mától minden autó közlekedhet. Noha a főváros nemrég hatályba lépett szmogrendeletéről hónapok óta tudni lehetett, a kormány csak tegnap kezdeményezte a szükséges jogszabály-módosításokat.

 Belföld - A biztonsági őr ölt Csepelen

Két gyanúsítottat vett őrizetbe a rendőrség a szerda esti, csepeli iskolai gyilkosság miatt. A brutális kettős emberölésről kép- és hangfelvétel is készült.

 Belföld - Több száz magyar bankos kerül utcára

Az OTP Életjáradék a dolgozók harmadát, a Santander a felét küldi el, utóbbi bezárja vidéki fiókjait. Leépít a CIB Lízing, ötven embert bocsát el a Merkantil Bank. A Raiffeisen Lízing 120 dolgozótól válik meg, elbocsátások lesznek a K&H Lízingnél is. Az Index elbocsátásszámlálóját most a pénzügyi szektor lökte 15 ezer fölé.

 Belföld - Leállt Ferihegy

A sztrájk miatti járattörlésekkel érintett utasok jegyét a Malév visszaváltja, vagy térítésmentesen átírja egy későbbi Malév vagy Oneworld légitársaság által üzemeltetett járatra, a járatok újraindítását követően.

 Belföld - Nemzetközi elfogatóparancs Farkas Péter ellen

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Farkas Péter olimpiai bajnok ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a rendelkezés az eddigi európai hatályú körözést váltja fel - írta a Magyar Nemzet.

12345678910...

Tóth Autó Alkatrész
Auchan - a sikermarket!
Auchan - a sikermarket!
MAGYAR HÍRLAP
Magyar Hírlap - Cégtudor
Herr-Sta Kft.
Herr-Sta Kft.
CHRISAND
chrisand design
ECHO-FITNESS
ECHO - FITNESS
HÍD TV
Híd TV
Aqualand - Ráckeve
aqua-lan
Vadász Cabrio Kft.
vadász 
            canrio
Fényreklám
FOROM média
Digi-Pro Kft.
DigiPro Kft
REHAU ablakok
Píróth - REHAU ablakok
Leszokni a dohányzásról
Leszokni a dohányzásról
Pátria TV
Pátria TV
MEDICAL CENTER
HT Medical
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.